TARVO VALM TULI KANTRIKAPIST VÄLJA!

Albumikaas (foto: Liis Mäesalu, kujundus: Maik Grüner)

Tarvo Valm avaldas oma esimese kantri-bluesiliku CD. Albumil kõlavad 14 lugu on kõik eestikeelsed ja Valmi enda looming. Lisaks tema enda loodud laulutekstidele on albumil sõnu ritta seadnud näiteks Henry Kõrvits ja Jaan Pehk ning külalisesinejatena on seal kuulda selliseid suurtegijaid nagu Laur Joamets, Tomi Rahula, Lauri Õunapuu ja teisigi.

Kommenteerib Valm: “Ma lubasin juba 20 aastat tagasi, et viiekümneselt hakkan ma kantrit tegema, aga kuidagi hakkas see kapi uks lahti vajuma ja ma kibelesin sealt varem välja. Seda albumit võib stiililiselt kokku võtta kui sauna-kantrit, kuna terve album on valminud minu saunamajas. Hot stuff.”.

Kuula albumit Spotifyst:


Videosingel “Pilvedest alla”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.