BERGI UUS TANTSULUGU VALMIS SOOVIST NAASTA TAVAELU JUURDE

Foto: erakogu

Marek Rosenberg, artistinimega Berg on valmis saanud tantsuträki pealkirjaga “I Wanna C U”, mis sai inspiratsiooni koroonaviiruse pandeemiast.

“I Wanna C U” räägib sellest, et inimesed suhtlevad praegusel ajal veelgi rohkem interneti teel (veebikohtumised, koosolekud, e-õpe jne), kuna reaalselt ei ole lubatud kohtuda. “Iseenesest on see mõistetav sellise pandeemia ajal, aga näha ja tunda on, et inimesed on väsinud ja tahavad kokku saada reaalselt – rahvas on väsinud nendest piirangutest, mis meil siin ülemaailmselt hetkel on,” märkis Berg. “Loodame, et asi hakkab leebuma ja kõik saavad naasta oma n-ö tavaelude juurde. Ühesõnaga otsustasin kogu selle jama peale keerata väheke musikaalseid nuppe ja valmis selline “ma tahan sind näha” lugu.”

Kuula singlit, millele on peagi oodata ka muusikavideot, siit:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.