VAATA METSATÖLLU UUT VIDEOT “TAREDE VAIKUSES”!

Kuvatõmmis videost

Täiendatud 3. mail kell 13.19 | 

Eesti üks rajumaid bände, veebruaris 22. sünnipäeva tähistanud Metsatöll laadis 2. mai hilisõhtul YouTube’i üles oma uue singli “Tarede vaikuses” muusikavideo.

“See on meie poolt üks väga omapärane laul,” rääkis Metsatöllu asutajaliige ja solist Markus Teeäär esmaspäeva hommikul Raadio 2-le antud intervjuus. “Ta kõlab lihtsalt, aga on sisult üks keerulisemaid. Mõte on hästi lihtne – sõpradevaheline solidaarsus. Et: sõbrad, mul on teiega niivõrd hea olla, nüüd tõuseme püsti ja võtame teie terviseks! Täpselt selline positiivne sõnum ongi. Mitte mingit tagamõttega filosoofiat ei ole mõtet otsida.”

Loo salvestasid ja produtseerisid Tõnis Noevere ja Metsatöll, video tegi Alex Tervinsky.

Ansamblisse kuuluvad Markus Teeäär (laul, kitarrid); Lauri Õunapuu (laul, torupillid, viled, kandled, ängipill, parmupill, sokusarv, akustiline kitarr); Raivo “Kuriraivo” Piirsalu (bass, kännupill, haisutrumm, laul) ning Tõnis Noevere (trummid, laul).


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.