CANDY PERFUME AVALDAS DEBÜÜTSINGLI JA MUUSIKAVIDEO “SILVERADO”

Kuvatõmmis videost

Reedel ilmus bändi Candy Perfume debüütvideosingel “Silverado”. Tegemist on endise Holy Motorsi kitarristi Hendrik Tammjärve uue alternatiivpopi projektiga, mis laenab palju 1990ndate shoegaze’ist, popmuusikast ja alternatiivrokist.

Projektis löövad lisaks Tammjärvele kaasa Hani Polyakov, kes on Soomes sündinud ja kasvanud poola, ukraina ja kasahstani juurtega lauljanna, ning bändist Sex Kassetta tuntud kitarrist ja helilooja Marko Mäemets, vahendab Müürileht.

“”Silverado” kõneleb õnne otsimisest valedest kohtadest. Soome videorežissöör Juha Mattila üritas tabada seda tunnet suurlinna üksildusest, jättes samas ruumi enda tõlgendustele,” kommenteeris Tammjärv.

Ta lisas, et kuigi praegu on plaanis muusikat välja anda singlipõhiselt, on võimalus, et tulevikus ilmub ka pikem helikandja.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.