MIRJAM KITSE ÄSJA ILMUNUD LAUL “ÄHVARDAV KÕLA” OOTAS SAHTLINURGAS OMA ÕIGET AEGA

Pärnu noor laulja Mirjam Kits on valmis saanud uue omakirjutatud singli “Ähvardav kõla”.

Laul sai valmis eelmisel kevadel, kuid ootas sahtlinurgas oma aega ja on nüüd valmis kõlama. “Nii nagu ilm on muutlik, siis ka minu emotsioonid seda laulu luues olid samuti äärmuslikud. Neid oli nii palju, et ei osanud mõista, mida tunda. Hea oli oma mõtteid koondada läbi laulu, mis andis võimaluse vabaneda segastest tunnetest,” kommenteeris Mirjam.

Selle loo valmimisele aitas kaasa Pärnu noor andekas pianist Robi Salumets, kes suurepäraselt loob kogu muusikalise meeleolu. Robi on loonud muusikalised põhjad ka lugudele “Endale”, “Lonely”, “Learn to fly” ja Mirjami õe Kätlini laulule “Snowfight”. Kätliniga koos on juba väikesest peale koos musitseeritud ja Kätlin mängib imeliselt viiulit ka uues loos.


Lugu SoundCloudis

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.