NOORE MUUSIKU LISETTI UUS SINGEL SOBIB PILVISE MEELEOLUGA ESITUSLOENDISSE

Omal käel laulmise ja kitarri selgeks õppinud ning siis muusikat kirjutama hakanud Lisett Aasamets (artistinimega Lisett) avaldas järjekorras teise enda kirjutatud laulu. Lugu kannab nime “Chosen One”.

Laul sündis ühel möödunud aasta hilissuvisel õhtul eksprompt. “See oli see tunne, kui laul tuleb valmis kujul sinu juurde. Laulsin selle ühe korraga endast välja ning hiljem ei olegi seda väga muutnud,” rääkis Lisett loost, mis tabas teda kui vihma- ja välgusahmakas suveõhtut.

Nagu loominguga pahatihti on, oli ka selle loo ajendiks üks emotsioonide virrvarr. “Tunne, et annad endast igale poole liiga palju, ent seda ei ole siis ikkagi piisavalt,” meenutas noor muusik loomisel vallanud tunnet. See on justkui selline pühapäevaõhtune abitus. Armastuse, sõpruse ja unistuste täitumise vakants. Seega on tegemist sellise looga, millel on oma koht pigem pilvisema meeleoluga esitusloendis.

Lisett on 24-aastane noor isehakanud muusik, keda iseloomustab hingestatus ja autentsus ning suur hääl, millel õige pisut maitseid Florence Welchilt ja Bishop Briggsilt. Seda kõike korraga Lisettile omases sügavas, tunneterikkas ja kantrimaigulises hääles.

Lisetti muusika sünnib käsikäes kitarriga tema enda ülesseatud salvestusstuudios, mis asub tema kodus, kesk metsi ja soid. “Chosen One’i”, mis on elav näide sellest, saab kuulata levinumatel muusikaplatvormidel nagu Spotify, Apple Music, YouTube ja SoundCloud.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.