TRAD.ATTACK! ÜLLATAB FÄNNE OMA ESIMESE LIVE-ALBUMIGA!

Eelmisel aastal võimsa albumi “Make Your Move” avaldanud Trad.Attack! üllatab aasta hiljem esimese live-albumiga “We Miss Playing For You”. Pidevalt maailmas tuuritanud bänd veetis samuti terve eelmise aasta kodumaal ning andis kontserte erinevatel festivalidel, mis olenemata keerulistest tingimustest siiski toimusid.

“See album pakatab energiast,” rääkis bändi kitarrist Jalmar Vabarna. “Valisime siia lood erinevatelt kontsertidelt. Materjali, mida oli vaja läbi kuulata, oli palju ja kokkumängu jõudsid kõik need palad, milles oli olemas meile omane live-energia ja positiivne vaib,” lisas Vabarna. “Meie põhitöö on olla laval ja seal sünnib meie kunst nii-öelda reaalajas. Seda tunnet, mida tekitab kontserdi mängimine ja kogemine, on raske kirjeldada, aga see sarnaneb kõige rohkem õnnetundele. Kes ei tahaks seda veel ja veel kogeda?!” rääkis bändi trummar Tõnu Tubli. “Salvestasime kõik suvised kontserdid ja selle materjali ettevalmistamine tähendas nende kontsertide korduvat läbielamist, nii et võib öelda, et me oleme väga õnnelikud inimesed,” lisas Tubli.

“Meil on hea meel teatada kõikidele oma fännidele, et ka sel suvel mängime Eestis mitmeid kontserte. Nii pealinnas kui Tartus, Viljandis, Pärnus, aga ka näiteks Setomaal Treskis ning paljudele kontsertidele on võimalik juba täna pileteid soetada,” rääkis Sandra Vabarna. “Lisaks korraldame loomulikult ka omaenda festivali Trad.Fest!, mis toimub sel aastal juba neljandat korda,” lisas Vabarna.

Album ilmus digitaalselt ning on kättesaadav kõikidel voogedastusplatvormidel. Kõik Trad.Attack!’i kontsertide piletid on müügil www.ticketer.ee keskkonnas.

Kuula värsket live-albumit Spotifyst:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.