KÜBERNEETILISE KARU ÄSJA AVALDATUD LOO “PUNK ROCK SUVI” VIIS VALMIS JUBA 1999. AASTAL

Artist nimega Küberneetiline Karu avalikustas loo pealkirjaga “Punk rock suvi”.

Küberneetilise Karu nime taha peitub muusikakriitik ja muusik Mart Niineste, kes kommenteeris pala järgmiselt: “Loo muusika on kirjutatud aastal 1999, kui ma olin viisteist. Sellepärast kõlab asi väga nagu Ramonesi mash-up. Viisijupp sai sahtlipõhjast leitud ja parajaks seatud ning salvestatud märtsi lõpus 2021. Siis sai lugu ka praeguse teksti, kuna vana tekst polnud lõpuni meeles. Aga jah, kevade algus tekitab alati nostalgiat. Ja nagu näha, pole ma muusikuna aastatega üldse arenenud.

Salvestatud GarageBandi programmi ja arvuti enda mikrofoni ning helikaardiga kodus magamistoas Kohtla-Nõmmel. Trummid on programmeeritud, klaver ja saksofon said tehtud WalkBandi äpiga, kitarrid, bass ja vokaal on päriselt üles võetud. Täielik mõminapunk, magamistoamuusika, lo-fi ja DIY. Videomaterjal on pärit Karin Kallaste arhiivist ja ongi selline suvaline katkend mingisugusest sajandialguse olengust Lollide mäel. Tabloitediga on ka tänavu plaanid. Aga neist omal ajal.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.