ACHTUNG! RAMMSTEINI KONTSERTTUUR LÜKKUB EDASI JA BÄND NAASEB SUURSUGUSE VÄLISHOWGA EESTISSE 2022 SUVEL

Foto: Jens Koch

Sakslaste au ja uhkus RAMMSTEIN esineb Tallinna Lauluväljakul 20. juulil 2022. Uue albumiga võimsa comebacki teinud Saksa industriaalroki lipulaev naaseb maarjamaale staadioniturnee “Europe Stadium Tour 2022” raames.

Viiendat korda ning võimsamalt kui kunagi varem Eestisse saabuv Rammstein suudab taas üllatuda – uue show valguspark, püro- ja tuleefektide maht ületab saksa ansambli kõigi varasemate kontsertide produktsiooni keerulisust ja mastaapi. Ning kui paar aastat tagasi esineti Lauluväljakul suvefestivalide tuuri raames, siis seekord tullakse täiesti uue, üle kahetunnise showga, mille keskel on ülisuur erikujundusega lava.

Tallinna kontserdi raames kõlavad nii palad Rammsteini uuelt stuudioalbumilt, sealhulgas “Deutschland”, “Radio” ja “Ausländer” kui ka bändi kõige suuremad hitid – “Du hast”, “Links 2-3-4”, “Ich will”, “Sonne”, “Mein Herz brennt” ja paljud teised.

Rammstein on vaieldamatu kvaliteedimärk. Pole just palju bände, kes oleks võimelised Baltikumis showsid taas ja uuesti välja müüma ning seda juba pea, et kahekümne aasta jooksul. Rammsteini võib juba vabalt Eesti rahva lemmikbändiks pidada ning olla üsna kindel, et nende showst Lauluväljakul saab 2022. aasta suve suurim ja meeldejäävaim välikontsert. Rammstein tuleb ja tõstab laulukaare õhku!

Rammstein on rajanud ennast tipptasemel meelelahutajaks, kes läheneb muusikale kui kunstile – nende enda “kunstile”, mis on suurem kui maailm ise. Dramaatiline, oma mõõdult eepiline ning võimeline puudutama kõiki inimtajusid. Rammstein on väga tuntud oma suurejooneliste live-lavastuste poolest, mille põhielementideks on alati viimse detailini lihvitud püro- ja tule- ning valgusefektid, mastaapsed lavakonstruktsioonid, provokatiivsed lavakostüümid ning rammsteinilik muusika. Iga Rammsteini kontsert on ühtmoodi tume ja sünge ning imetlusväärselt muinasjutuline – provokatiivsusega maitsestatud, ärge-proovige-seda-kodus-järgi teatraalne lavashow, mis on täis kõikehõlmava bensiini aroomi. Kuid lavashow keskel on alati need kuus bändiliiget – Till Lindemann, Flake Lorenz, Christoph Schneider, Paul Landers, Richard Z. Kruspe ja Oliver Riedel – see loovelement, mille ümber kõik ülejäänu pöörleb.

Rammstein esineb Tallinnas 20. juulil 2022. Rammstein Lauluväljakul – seda peab veel korra nägema, raisk!

Tänase seisuga on Rammsteini Tallinna kontserdi piletid välja müüdud. Uuel kuupäeval kehtivad juba ostetud piletid. Rohkem infot piletimüügi kohta leiab Piletilevist.


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.