KUULA | KOLLEKTIIV DISKOFON KAVERDAS MARJU LÄNIKU LUGU “ASTU VAID ÜKS SAMM”

Foto: Taavi Muide

Alles eelmisel nädalal tegime esmakordselt juttu kuueliikmelisest ansamblist DISKOFON, kellel oli äsja välja tulnud singel “Varjata head ei saa”. Nüüd saame kirjutada juba nende uuest laulust “Astu vaid üks samm”.

Kui loo “Varjata head ei saa” laulis omal ajal kuulsaks ansambel Rock Hotel (kuula originaali siit), siis “Astu vaid üks samm” on pärit Marju Läniku repertuaarist. Muusika: Ivar Must, sõnad: Reet Linna.

Diskomuusikat viljeleva kollektiivi DISKOFON moodustavad Piret Krumm (vokaal), Artur Leppik (saksofon), Sander Berens (klahvpillid), Robin Mäetalu (kitarr), Claus Heinrich Riismaa (basskitarr) ja Mattis Kirsipuu (trummid). Bändi debüüt toimus 18. märtsil ETV saates “Terevisioon”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.