UKU SUVISTE VÕIDULUGU SAI INTRIGEERIVA KAVERI

Selle aasta Eesti Laulu võitja Uku Suviste loost “The Lucky One” avaldati tähelepanuväärne töötlus ansamblilt Võmbaleidur. Kollektiivi lugu on saanud palju tähelepanu rahvusvaheliselt publikult ning on paljude ekspertide hinnangul ka Uku versioonist parem ja mitmekesisem.

“Meil on siiralt hea meel, et Uku sel aastal meie muusikalist ekspertiisi väga tõsiselt võttis. Pärast eelmise aasta suurvõistluse tühistamist, otsustasime omapoolset toetust Ukule üles näidata ning avaldasime suurejoonelise töötluse meie iidoli võiduloost, mida hiljem otsustas lisaks ka Goresoerd kaverdada,” kommenteerib bändi eestvedaja Taivo Rüütel.

“Pärast Goresoerdi ebaõnnestunud katset saada kuulsaks asjaga, mida meie olime juba varem kordades paremini teinud, otsustasime teha Uku selle aasta võiduloost nii hea versiooni, et kellelgi ei tuleks enam pähegi üldse midagi muud kuulata,” lisab bändi bassist Enn Koer.

Parem versioon Uku tänavusest võiduloost on koos videoga kuulatav YouTube’is:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.