SAAGE TUTTAVAKS: ANSAMBEL DISKOFON JA NENDE DEBÜÜTSINGEL “VARJATA HEAD EI SAA”

Foto: Taavi Muide

Eesti muusikaskeenele on murdnud kuueliikmeline kollektiiv DISKOFON. Nagu nimigi ütleb, viljeleb bänd diskomuusikat.

“DISKOFON saabus selleks, et tuua teieni varasema klubimuusika kosmilised vibratsioonid koos modernsete võngetega. Tähtede seis kõikidele 12 sodiaagi tähtkujudele tänasel päeval on värske DISKOFONI kuulamine (profülaktilises mõttes),” kirjutatakse ansambli Facebooki lehel.

Bändi esimene videosingel kannab pealkirja “Varjata head ei saa”, mille laulis omal ajal kuulsaks ansambel Rock Hotel (kuula siit). Järgmine lugu tuleb välja juba järgmisel nädalal ja selleks on pala “Astu vaid üks samm” Marju Läniku repertuaarist. 

DISKOFONi moodustavad Piret Krumm (vokaal), Artur Leppik (saksofon), Sander Berens (klahvpillid), Robin Mäetalu (kitarr), Claus Heinrich Riismaa (basskitarr) ja Mattis Kirsipuu (trummid). Bändi debüüt toimus täna, 18. märtsi hommikul ETV saates “Terevisioon”.

Kuula nende debüütsinglit “Varjata head ei saa”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.