TUULI PRUUL AVALDAS MUUSIKAVIDEO SINGLILE “I BELONG TO DREAMS”

KuvatÔmmis videost

Laulukirjutaja ja pianisti Tuuli Pruuli esiksinglile “I Belong to Dreams”, mis ilmus eelmisel aastal, on valminud vĂ€rske muusikavideo. Video on filmitud Philly Joe’s jazzibaaris Tallinnas Vabaduse vĂ€ljakul ning seikleb reaalsuse ja unenĂ€omaailma vahel.

Muusikavideo autoriks on reĆŸissöör Jevgeni Salihhov produktsioonikompaniist One Minute Films ning ta kirjeldab video valmimist nĂ”nda: “See projekt oli meie jaoks ĂŒks tehniliselt keerukamaid, ent samal ajal ka ĂŒks huvitavamaid. Mitmed lahendused tuli vĂ€lja vĂ€lja mĂ”elda kohapeal kasutades olemasolevaid vahendeid ja stseene tuli hoolikalt harjutada. Olin meeldivalt ĂŒllatunud, et projektis osales suur hulk inimesi. Singli “I Belong to Dreams” muusikavideo filmimine oli ĂŒks meie suurimaid projekte, kus pidime nii paljusid inimesi juhendama. Olen vĂ€ga tĂ€nulik kĂ”ikidele, kes projektis osalesid, minu tiimile, kes tegid tublit tööd ning Tuulile ja tema bĂ€ndile, et nad andsid meile vĂ”imaluse selles projektis koostööd teha.”

VideovÔtted kestsid 12 tundi ning projekti oli kaasatud ligi 50 inimest. Keerulisim osa video filmimisel oli one shot kaadrite tegemine, milles pikemat stseeni publikuga tuli mitmeid kordi harjutada, et kaader perfektselt vÀlja tuleks.

Peaosaline Tuuli Pruul leiab, et kogu protsess oli vĂ€ga pĂ”nev alates stsenaariumi vĂ€ljatöötamisest kuni viimaste videotöötlusteni ning filmivĂ”tted sujusid oodatust palju libedamini. Ta on vĂ€ga tĂ€nulik videotiimile, videos kaasalöönud inimestele ning muidugi erakordse atmosfÀÀriga Philly Joe’s jazzibaarile: “VĂ”tted ei oleks saanud teoks ilma paljude heade inimeste abita ning ĂŒks suurimaid rÔÔme minu jaoks seisnebki selles, et sain videos olla oma sĂ”pradega.”

Videos esinevad bĂ€ndiliikmed on Jana KĂŒtt (vokaal), Tanel Koho (altsaksofon), Roland MĂ€llo (tenorsaksofon), Martin-Eero KĂ”ressaar (bass) ja Kristjan MĂ€ngel (trummid).

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.