TUULI PRUUL AVALDAS MUUSIKAVIDEO SINGLILE “I BELONG TO DREAMS”

Kuvatõmmis videost

Laulukirjutaja ja pianisti Tuuli Pruuli esiksinglile “I Belong to Dreams”, mis ilmus eelmisel aastal, on valminud värske muusikavideo. Video on filmitud Philly Joe’s jazzibaaris Tallinnas Vabaduse väljakul ning seikleb reaalsuse ja unenäomaailma vahel.

Muusikavideo autoriks on režissöör Jevgeni Salihhov produktsioonikompaniist One Minute Films ning ta kirjeldab video valmimist nõnda: “See projekt oli meie jaoks üks tehniliselt keerukamaid, ent samal ajal ka üks huvitavamaid. Mitmed lahendused tuli välja välja mõelda kohapeal kasutades olemasolevaid vahendeid ja stseene tuli hoolikalt harjutada. Olin meeldivalt üllatunud, et projektis osales suur hulk inimesi. Singli “I Belong to Dreams” muusikavideo filmimine oli üks meie suurimaid projekte, kus pidime nii paljusid inimesi juhendama. Olen väga tänulik kõikidele, kes projektis osalesid, minu tiimile, kes tegid tublit tööd ning Tuulile ja tema bändile, et nad andsid meile võimaluse selles projektis koostööd teha.”

Videovõtted kestsid 12 tundi ning projekti oli kaasatud ligi 50 inimest. Keerulisim osa video filmimisel oli one shot kaadrite tegemine, milles pikemat stseeni publikuga tuli mitmeid kordi harjutada, et kaader perfektselt välja tuleks.

Peaosaline Tuuli Pruul leiab, et kogu protsess oli väga põnev alates stsenaariumi väljatöötamisest kuni viimaste videotöötlusteni ning filmivõtted sujusid oodatust palju libedamini. Ta on väga tänulik videotiimile, videos kaasalöönud inimestele ning muidugi erakordse atmosfääriga Philly Joe’s jazzibaarile: “Võtted ei oleks saanud teoks ilma paljude heade inimeste abita ning üks suurimaid rõõme minu jaoks seisnebki selles, et sain videos olla oma sõpradega.”

Videos esinevad bändiliikmed on Jana Kütt (vokaal), Tanel Koho (altsaksofon), Roland Mällo (tenorsaksofon), Martin-Eero Kõressaar (bass) ja Kristjan Mängel (trummid).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.