APOLLO TOP 15 | ÜLLATUSLIK EDETABEL – ESIMENE NUBLU, TEINE MARJU LÄNIK, KOLMAS TÕNU AAV

Fotokollaaž: nublu, Marju Länik, Tõnu Aav

Kuigi Apollo kauplused on alates 11. märtsist eriolukorra tõttu suletud, siis 3.-29. märtsini toimub Apollos (nüüd siis vaid veebipoes) kampaania nimega “Alemus – aasta suurim hinnaelamus!”, kus superpakkumisi kuni 80% allahindlusega leiab nii raamatute, filmide, mängude, muusika kui ka kingituste seast. Selle kampaania tõttu on ka poeketi albumimüügi TOP 15 üllatusi täis, aga esinumbrina püsib endiselt mõminaräppari nublu CD “Café Kosmos”.

nublu kauaoodatud debüütalbum “Café Kosmos” nägi ilmavalgust 14. detsembril 2020 ning räppar ütles selle ilmudes, et ta pani sinna kulbiga minevikku, teelusikaga olevikku ja näpuotsaga tulevikku. “Siit leiab minu kõige paremaid omadusi ja kõige nõmedamaid külgi,” märkis artist. Plaadil teevad külalistena kaasa gameboy tetris, Mikael Gabriel, Raul Ojamaa ja Buck Fuddi.

Riimiseadjale järgneb lauljatari Marju Läniku kolmikplaat, millel leidub lausa 59 lugu! Länik kommenteeris 2017. a. novembris MuusikaPlaneedile, et tema nägemus kogumiku koostamisel oli selline, et esimesel plaadil annavad tooni lüürilisemad lood, teisel rokilikumad ning kolmandal tantsulisemad palad. “Ja et iga plaadi algus ja lõpuosa võtaks plaadi kokku. Kui laulud said plaatidele jaotatud, oli mulle laulude lõplikul järjekorda panemisel suureks abiks helirežissöör Teet Kehlmann,” märkis lauljatar.

Apollo värske esikolmik sai väga kirev, sest lisaks räpparile ja popdiivale leiame siit ka juttude plaadi lastele. Nimelt paikneb auväärsel 3. positsioonil näitleja Tõnu Aava (1939-2019) poolt sisse loetud audioraamat “Onu Remuse jutte, 1”. Aava salvestatud plaate mahtus TOP 15-sse lausa kolm.

Kuula eriolukorra puhul esikohaplaadilt “Café Kosmos” pärit lugu “Croissantid” ja seejärel tutvu kogu pingereaga: 


Apollo TOP 15 (12. märts):

1 (1) nublu – Café Kosmos
2 TAAS Marju Länik – Eesti Kullafond [3CD]
3 TAAS Tõnu Aav – Onu Remuse jutte, 1
4 TAAS Ivo Linna – Tundmatu Ivo Linna – Eesti Kullafond [3CD]
5 TAAS Tõnu Aav – Onu Remuse jutte, 2
6 TAAS Kuldne Trio – Eesti Kullafond [3CD]
7 (12) Toomas Anni – Eesti Kullafond [3CD]
8 TAAS Mait Maltis – Eesti Kullafond [3CD]
9 TAAS Erinevad esitajad – Disko pole oluline, punk on põhiline [3CD]
10 TAAS Heli Lääts – Eesti Kullafond [3CD]
11 TAAS Erinevad esitajad – Albert Uustulnd – Eesti Kullafond [CD/DVD]
12 TAAS Boris Lehtlaan – Eesti Kullafond [3CD]
13 (3) Terminaator – Maailm vs. Lilian
14 TAAS Tõnu Aav – Muumitrolli lood
15 TAAS Erinevad esitajad – Laulu- ja tantsupidu “Minu arm” 2019 [USB pulk]

Sulgudes positsioon eelmisel korral

Edetabel on koostatud Apollo kaupluste ja e-poe müügitulemuste põhjal ajavahemikul 5.-11. märts.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.