JAAN-EERIK AARDAMI TEINE SINGEL JULGUSTAB UNISTUSI TÄITMA

Foto: Alina Birjuk

Jaan-Eerik Aardam avaldas reedel, 12. märtsil oma teise singli “Should We Ever Stop Dreaming”.

“Should We Ever Stop Dreaming” sündis Jaan-Eeriku õpingute ajal Hollandis. “Välismaal elades võtsin palju aega selleks, et oma edasises elus ja plaanides selgusele jõuda. Olin juba aastaid unistanud omaloomingule keskendumisest, ühtegi reaalset sammu astumata. Ühel järjekordsel jalutuskäigul leidsin vaikse koha, kust oli hea vaade toonasele kodulinnale, ning istusin mõnda aega vaikuses. Hetk hiljem oli sündinud loo esimene salm,” räägib muusik.

“Eelmise aasta veebruarikuus olin tagasi Eestis ning teiste lugude hulgas jätkasin ka selle kallal töötamisega. Mõistsin, et kui tahta midagi elus saavutada, tuleb selle nimel tegutseda kohe ja praegu,” ütleb Jaan-Eerik.

Novembris avaldas Jaan-Eerik debüütsingli “Never Here Alone”. Ta on lõpetanud Viljandi kultuuriakadeemia rütmimuusika eriala ning on kitarrist koosseisudes NOËP ja Nagy Bögö.


Lugu Spotifys, SoundCloudis

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.