📊 TULEMUSED | KEDA SOOVIVAD MUUSIKAPLANEEDI LUGEJAD NÄHA EESTI LAULU VÕITJANA?

Juba täna õhtul toimub Saku Suurhallis konkursi Eesti Laul 2021 kauaoodatud finaal. Lavale astuvad 12 artisti ja võitja esindab meid maikuus Hollandis toimuval Eurovisiooni lauluvõistlusel. Kellele hoiavad Eesti Laulu finaalis pöialt MuusikaPlaneedi lugejad? Seda selgitasime välja ajavahemikul 21.02-05.03 ning tulemused on nüüd teie ees! 

Nagu allpool olevast tabelist näha, on täna õhtul toimuvas show‘s peafavoriidiks 38-aastane Uku Suviste, looga “The Lucky One”, mis kogus meie gallupis lausa 20,75% häältest. Auäärsel teisel astmel paikneb Koit Toome esitatud power-ballaad “We Could Have Been Beautiful” (14,91%) ja kolmanda koha hõivas koosseis Suured tüdrukud ehk superbäkid Kaire Vilgats ja Dagmar Oja, energiast pakatava lauluga “Heaven’s Not That Far Tonight” (13,94%).

Kokku anti gallupis 617 häält. Aitäh kõigile, kes aitasid tabelit kokku panna!

Olgu veel mainitud, et täna kell 18.00 stardib MuusikaPlaneedis ka Eesti Laulu otseblogi. 


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.