TERAVMOONIST TUNTUD SILVER SAVASON ANDIS OMA SOOLOPROJEKTI SIRVEL ALT VÄLJA DEBÜÜTSINGLI

Eesti rokirahva show– ja mölluansamblis Teravmoon musitseeriv Silver Savason on asunud tegutsema ka oma sooloprojektiga, mil nimeks Sirvel. Selle raames avaldas mees oma esimese singli, pealkirjaga “Micro Soft Office”.

Savason selgitas, et Sirvel on uus Eesti ühemehe muusikaprojekt, mille idee on kirjutada/salvestada laule erinevates žanrites ning vahel teha ka koostööd mõne külalisartistiga. Esialgu on Sirvel stuudioansambel, kuid ei ole ka välistatud tulevikus, kui ajad on helgemad, mõned kontserdid anda.

“Võib öelda, et laul sai võimalikuks tänu koroonapandeemia algusele, kui olin koos elukaaslasega just puhkuse planeerinud ning lisaks valmistusin ansambliga Teravmoon mitmeks eelseisvaks kontserdiks,” märkis Savason. “Kahjuks täpselt siis kehtestati eriolukord, mille tõttu kõik üritused keelustati ning elukaaslase puhkus lükkus edasi tekkinud töökoormuse tõttu ja üksi koju ma jäingi. Oma kodusel puhkusel sisustasin aega muusika kirjutamisega ja nii see laul alguse saigi.”


Laul:
Sõnad: Silver Savason
Muusika: Silver Savason, Martin Kikas
Mix/Master: Ö Stuudio, Martin Kikas
Lüürikavideo: Tiit Savason

Lugu Spotifys

1 vastus

  1. Birgit Nurmela ütleb:

    Oo nii tore uudis!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: