KUULA | UUDO SEPP AVALDAS ARMSA SINGLI “PRAY”

28. veebruari õhtul andis Uudo Sepp välja singli nimega “PRAY”, mida valmistati rohkem kui aasta.

Laul on mõeldud igaühele, kes igatseb või kellel on juba olemas enda parem pool. Enda päike, kuu, tähed ja maa. Kuid ka nendele, kes on suutnud lahti murda selle, mis on olnud neile tohutult tähtis ja kallis. Hoidke teineteist ja väärtustage neid momente kui olete koos!

Uudo alustas singli “PRAY” kirjutamist 29. jaanuaril 2020 ja esimest korda nägi see ilmavalgust Viljandis. “Viljandis elavad mu kaks parimat sõpra Erki ja Triin, nad on tohutult palju mind aidanud sellel teekonnal, et see laul jõuaks teieni,” sõnas Uudo. Laul räägib sellest, kuidas tuleb väärtustada neid momente, kui oled kalli inimesega koos. Kunagi ei tea millal need hetked elus lõppevad. Uudo on kirjutanud laulu kõigile, kes igatsevad kedagi või tunnevad rutiini enda suhtes.

Erki Paju on loo üks autoritest aidates Uudo laulule produ ja mixi teha. Klaverit ja kitarri mängis pala jaoks sisse Carlos Ukareda. Master on tehtud kurikuulsas Susi stuudios Sten-Olle Moldau käe all. Alguses on laul koos videoga YouTube’is, kuid nädala jooksul ilmub see ka teistel muusikaplatvormidel.

Lisaks singli “PRAY” väljaandmisele ilmub Uudol ka koos Instagrammi staari Kendra Katrina Könneliga podcast/saade “HAIGETIKS”. Saade alustab neljapäeval kell 19.00 YouTube’is. Esimeses saates laseb Uudo teha endale Kendra valitud tattoo.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.