KUULA | BOOGIE COMPANY SALVESTAS KOOS TUNTUD EESTI ARTISTIDEGA LOO “MIS VÄRVI ON ARMASTUS?”

Getter Jaani (kuvatõmmis videost)

Rockabilly bänd Boogie Company salvestas Los Angelese Eesti Seltsi palvel Eesti Vabariigi 103. aastapäeva tähistamise online ürituse tarbeks loo “Mis värvi on armastus?”, milles löövad kaasa ka mitmed armastatud eesti lauljad.

Sellel kuul Tallinnas Industrial Productions stuudios üles võetud laulu jaoks andsid oma vokaali Ivo Linna, Getter Jaani, Nele-Liis Vaiksoo, Kaire Vilgats, Kalle Sepp ja Boogie Company ninamees Andrus Kasesalu.

Loo originaali komponeeris 1970. aastal Arne Oit koos poeet Heldur Karmoga ning selle laulis linti Uno Loop.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.