DESIREE AVALDAS ENESELEIDMISEST RÄÄKIVA SINGLI

Laulja-laulukirjutaja ja tiktokker Desiree esitles teisipäeva hommikul raadios Sky Plus oma uut singlit “Seisma enda eest”. 

“See on lahkumineku lugu, aga sellises võtmes, et kõik lahkuminekud ei ole halvad,” pajatas lauljatar. “Tihtipeale on valusad kogemused väga vajalikud selleks, et iseennast leida ja õppida enda eest seisma. Kui kõik on kogu aeg hästi, siis sa võib-olla isegi ei taju iseenda sügavust. Mina olen kõige rohkem ennast leidnud ja tundma õppinud just nendel rasketel hetkedel.”

Lugu sündis Desiree sõnul koos tema pikaajalise muusikalise partneri Amiran Gorgazjaniga, kellega kirjutati näiteks ka Eesti Laul 2018 poolfinaali jõudnud pala “On My Mind”.

Tuleviku kohta sõnas Desiree, et tal on Andrei Zevakiniga mitmed lood pooleli ning kindlasti on midagi tulemas ka koos Amiran Gorgazjaniga. “Ma tunnen praegu, et olen sellises kohas oma elus, kus ma olen päris loominguline ja mul ei ole seda väga tihti. Kirjutan praegu igapäevaselt muusikat ja sõnu,” jutustas neiu. 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.