KRETEL KOPRA TULI VÄLJA DEBÜÜTSINGLIGA “60 MILLION YEARS”

Laulja-laulukirjutaja Kretel Kopra avaldas debüütsingli “60 Million Years”.

Laulu põhiidee sündis Kopra sõnul sellest, kuidas inimesed sageli tajuvad oma elukäigus mõistmatut ettemääratust. Pisisündmused on fikseerinud meie mineviku ning need juhtumused on läinud kindlat rada pidi ja mitte teistmoodi. Teisisõnu, meil kõigil on üks muutumatu minevik, ning seda analüüsides saame luua tähendusrikkust ka sündmustele, mis kogemushetkel olid mõistmatud. Lauluga soovib artist provotseerida inimesi mõtlema seikadele, mis on kujundanud kuulajate tänast mõttemaailma ja viinud parimate hetkede ja olulisimate sündmusteni nende elus.

Kretel tahab oma loomingut kasutada väljundina maailma mõtestamiseks. Näiteks kätkeb laul endas taassünni ideed, mis ei peegelda ainuüksi artisti maailmavaadet, vaid viib hetkeks valgusvihu uuestisünni ahela võimalikkusele.

Muusika ja sõnade autor on Kretel Kopra, produtsent Jeremy Macachor Kuula stuudiost. Jeremy on Kreteli sõnul andekas produtsent, kes artisti ka kõige ulmelisemad bassiideed mängleva kergusega toimima pani. See on Kreteli ja Jeremy esimene koostööprojekt, kuid oodata on veel meelelahutuslikke lugusid keerulistel teemadel.


Lugu Spotifys, Apple Music’us

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.