VIDEO | PIILU, KUIDAS VALMISTUVAD LAURA JA TEISED SOOME EUROLAULU KONKURSI OSALISED SUUREKS FINAALSHOW‘KS!

Kuvatõmmis videost

Soome telekanal Yle laadis YouTube’i üles 11-minutilise video Uuden Musiikin Kilpailu 2021 ehk Soome eurolaulu konkursi finaali ettevalmistustest. Teiste osaliste seas näeb videost veidi ka Laura võistluspala “Play” lavaproovi ja intervjuud.

Laura jutustab videos, et tema müstiline ja emotsionaalne võistluslugu “Play” räägib suhetest, täpsemalt inimesest kes on välja tulnud raskest suhtest. Oma lavashow detaile ta paljastada ei taha, kuid – nagu ka proovi videost välja tuleb – on temaga püünel vähemalt üks inimene veel.

Eestlanna võistlusloo “Play” autorid on Karl-Ander Reismann, lätlane Reinis Straume ja Laura ise. Laura on öelnud, et see tempokas ja meeldejääva refrääniga laul sobib ajaliselt ideaalselt aastasse 2021, kuna eelmisel aastal oli paljudele inimestele keeruline aeg. 

Uuden Musiikin Kilpailu 2021 finaal toimub 20. veebruaril Tamperes. Võitja valitakse publikuhääletuse (75%) ja rahvusvahelise žürii (25%) kombinatsioonina.

Finaliste on seitse: 

Vaata videot (lõik Lauraga algab 3. minutil):

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.