TALLINNA INDIE-BÄND LEMON TREES AVALDAS MUUSIKAVIDEO “WARSAW – BERLIN”

Kuvatõmmis videost

Teisipäeval, 2. veebruaril avaldas Tallinna indie-bänd Lemon Trees muusikavideo oma laulule “Warsaw – Berlin”, mis ilmus singlina kõikidel suurematel muusikaplatvormidel. Praegu töötab Lemon Trees teise albumi kallal.

“Warsaw – Berlin” on bändi esimene laul vene keeles viimase 10 aasta jooksul. See on melanhoolne lugu, mis räägib rännakust enda sisemusse. Muusikavideo autor on Diana Didõk, kes on ka Lemon Trees’i debüütplaadi “Hollow Moon Tales” (2019) kujundaja, bändi fotograaf, disainer ning operaator. 2019. aastal filmis Diana bändi esimese muusikavideo singlile “Megapolis”, 2020. aastal laulule “Everything”. Need tööd said palju tähelepanu nii kohalikus meedias kui ka välismaal.

Praegu töötab Lemon Trees uue albumi kallal, mis näitab bändi stiilide laia haaret – sealt leiab lugusid ambient, barokk-pop, post-rock, spoken word jt. stiilides. Ühe loo jaoks tegid muusikud koostööd luuletajate P.I. Filimonovi ja Antipa Molchuniga.

Lemon Trees mängib elujaatavat postpunki ja indie-rocki – eredaid, dünaamilisi lugusid teravate, jangle-popile omaste kitarrikõlade ja haaravate meloodiatega. 1980ndates koolitatud. 1990ndatel üles kasvatatud. Vaieldamatult on mõjutajate hulgas U2 ja The Smiths, lisaks väidab bändi kitarrist, et on tuttav ka The Smashing Pumpkinsi loominguga. Lemon Treesi liikmed ise kirjeldavad oma muusikat järgnevalt: “See kõlab nagu Robert Smith oleks alati õnnelik olnud.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.