IVI RAUSI UUS UNENÄOLINE ACID JAZZILIK SINGEL “SA JOONISTAD MU UND”

2. veebruar, küünlapäev ja Tartu rahu aastapäev, on just õige hetk üllatada muusikamaailma uue unenäolise ja tantsulise singliga. Jazzlauljatar ja muusik Ivi Rausi viib kuulajad acid jazzilikku unenägude maailma.

Loo muusika ja arranžeeringu autor on Ivi Rausi. Teksti kirjutas Anneliis Kõiv, keda seob Ivi Rausiga enam kui paarikümne aastane sõprus.

Saateansamblis on suurepärased Eesti jazzmuusikud:

– Eesti muusikamaailma helide geenius Raun Juurikas klaveril

– Eesti jazzi hõivatuim trummar Ahto Abner

– üks ja ainus Mihkel Metsala flüügelhornil

– noorema generatsiooni uhkused Karl M Pennar kitarril ning Robert Rebane basskitarril

Loo helikujunduse au kuulub Peeter Salmelale.

Ivi Rausi: “Avastasin aastaid tagasi enda jaoks sellise Norra bändi nagu Beady Belle, kelle looming puudutas mind niivõrd, et salaja unistasin ka ise seda laadi muusika loomisest. Aega läks ja tulemus on käes. “Sa joonistad mu und” on lugu, mis üllatab eelkõige mind ennast ja ilmselt ka paljusid kuulajaid, kes mu loomingut on jälginud. Üsna pea saab valmis ka remix antud loost.”

Anneliis Kõiv: “See, et Ivi mu tekstidest just selle välja valis, üllatas mind. Täna kuulajateni jõudva versiooniga näitas ta, et talle meeldiva, vabalt kulgeva mitteriimilise tekstiga saab ta panna unenäolise loo sinus voogama kuni märkad, et tantsid – ennastunustavalt ja rütmidesse mässitult”.

Kuula singlit Spotifyst:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.