KUULA | METSAKUTSU PUISTAB SÜDANT OMA UUES LOOS “MUREKÕNE”

Kuvatõmmis saatest “Õhtu!”

Räppar Metsakutsu avalikustas uue loo “Murekõne”, mis on tema sõnul vastukaaluks erinevatele vihakõnedele, mida ta internetis igal pool kogu aeg näeb.

Pala sündis koostöös noore produtsendiga IKStee, kelle räppar leidis Instagramist. Singli miksis Meelis Meri.

“Mina kasvasin üles sotsiaalkriitilise räpiga. Sellegipoolest kahtlesin, kas nendest asjadest peab räppima, kas muusikasse mahub seda sama asja, mis igal pool niikuinii on. Kahtlen siiamaani,” kommenteerib Metsakutsu. “Nagu ka loos kuuled, siis menetlen sellel teemal päris pikalt, kas ikka on vaja kaasa rääkida või ei ole. Müra on juba üsna vali. Ja nende “räpparid, kes ei taha räppida” all, keda ma seal mainin, pean silmas ka iseennast. Ja muidugi kõiki neid, kes ennast ära tunnevad. Praegu kuulan seda lugu ja tunnen, et tegin vähemalt praegu õige asja. Sain öeldud paar mõtet, mis viimasel ajal meelel on kiikunud. Selleks see räppmuusika ju ongi. Müra on vali, aga mulle tundub, et kumiseb ainult üks pool dialoogist.”


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.