KUULA! NOOR ARTIST JOHANNA KRISTINA AVALDAS UUE SINGLI “ONLY AS A FRIEND”

Foto: Liina Notta

Noor laulja-laulukirjutaja Johanna Kristina avaldas enda uue loo “Only as a friend” koostöös andeka produtsendi Martin Kiviga.

Laulu “Only as a friend” kirjutas Johanna Kristina Artjušin kitarri saatel juba mõni aeg tagasi, kuid neiu tundis, et kitarrist ja vokaalist ainuüksi ei piisa. “Kui ma kitarri mängisin ja seda laulu laulsin, siis hakkasid mu peas kõlama erinevad meloodiad ning heliefektid. Kujutasin ette, millisena see laul kõlada võiks, ja nii leidsingi produtsent Martin Kivi, kes aitas kõik mu ideed ellu viia ja tegi laulule tervikliku ning täiuslikuma seade,” sõnas lauljatar.

Omavaheline koostöö Johanna ning Martini vahel sujus muusikat tehes lõbusalt ja igav neil ei hakanud. Muusikaprodutsenti ajab siiamaani muhelema, kuidas Johanna Kristina mõnda enda kitarririfi ideed põikpäiselt nii kaua peale käis, kuni neiu sai, mida tahtis.

Johanna Kristina ütles, et avaldas seekord midagi otse südamest ja ehk leiab see laul tee ka kuulaja südamesse. Laul räägib igatsusest sõbra vastu, kellega ei ole võimalik enam endisel viisil suhelda, sest teine osapool tõlgendaks seda valesti. Ja nii jääbki õhku mõte, et igatsen sind kui vaid sõpra.


Muusika & sõnad: Johanna Kristina Artjušin
Produtsent: Martin Kivi (Mystika Production)
Mix: phonecall
Master: Kristo Kassin
Kitarrid: Johanna Kristina Artjušin, Martin Kivi & Ringo Lall
Singli kaanefoto: Liina Notta
Video: Marit Aljas ja Sander Lõuk

Lugu Spotifys, Deezeris, Apple Musicus

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.