SELGUNUD ON KÕIK ARTISTID, KES ESINEVAD EESTI MUUSIKAAUHINNAD 2021 GALAL

5MIINUST

28. jaanuaril toimuval Eesti Muusikaauhinnad 2021 galal esinevad lisaks varasemalt väljakuulutatud artistidele ka kolme nominatsiooniga pärjatud NOËP ja Aasta Hip-Hop/Rap/R’n’B Artisti kategooria nominent 5MIINUST.

NOËP rõõmustab, et kandideerib tänavusel auhinnagalal suisa kolmes kategoorias ning lisab: “Eriti hea meel on muusikavideo nominatsiooni üle, sest silmapaistvaid videosid anti välja sel aastal omajagu. Mul on hea meel ka video kaasautori Karl Hans Õunpuu üle, kes investeeris tohutult aega ja energiat Bobi seiklustesse post-apokalüptilises Tallinnas.”

Televaatajatele lubab NOËP, et saab näha ja kuulda nii vana kui ka uut. Viimast koosseisus NOËP x Ojamaa, kus koos aasta meesartisti nominendiga astub lavale ansamblitest Miljardid ja Gram-Of-Fun tuntud kitarrist ja produtsent Raul Ojamaa.

Varasemalt Eesti Muusikaauhindadelt loodetud, kuid saamata jäänud nominatsioonid on kollektiivile 5MIINUST valmistanud omajagu pettumust ehkki eelmisel aastal võideti auväärt Aasta Artisti tiitel, mis selgus publiku hääletuse tulemusel. Sel korral ollakse nomineeritud Aasta Hip-Hop/Rap/R’n’B Artisti kategoorias, kuid loodeti, et ehk toob hittsingel “Loodus ja hobused” nominatsiooni ka Aasta Laulu tiitlile. Sel korral nii ei läinud.

Igatahes kuuleme ja näeme silmapaistvaid artiste nagu 5MIINUST, Anett, pitsa, NOËP, nublu, Miljardid ning Terminaator juba 28. jaanuaril, kui Kanal 2 toob Kaire Vilgatsi ja Dagmar Oja juhtimisel televaatajateni aasta oodatuima muusikasündmuse Eesti Muusikaauhinnad 2021.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.