VAATA, KUIDAS SÜNDIS KOIT TOOME MUUSIKAVIDEO “WE COULD HAVE BEEN BEAUTIFUL”!

Kuvatõmmis muusikavideo tegemisest

Koit Toome laadis YouTube’i üles video Eesti Laul 2021 konkursil võistleva power-ballaadi “We Could Have Been Beautiful” muusikavideo tegemisest.

Koit on intervjuudes rääkinud, et see on nii tema lugu kui üldse olla saab. Samas pole seda esitada sugugi kerge ja seetõttu pidi ta enne laulu salvestamist WAF koolis nädal aega Maikeni juures hääleseades käima. “Lugu paneb pingutama, siht on silme ees mille nimel tööd teha,” ütles muusik. “See on kõige kõrgem lugu, mida ma elus olen laulnud.”  

Loo muusikavideo tegi Marta Vaarik. Koit Toome andis intervjuus Retro FM-ile video süžee kohta sellise vihje, et selles näitlev 79-aastane Liina Orlova on tulevikus ja pool kuud tagasi 42. sünnipäeva tähistanud Koit ise olevikus. “Vaatamata kõigele saabun lõpuks mina autoga, nii et sellel lool on ilus lõpp…”

Laulu viisi ja sõnade autorid on Peppina Pällijeff, Joonas Parkkonen, Koit Toome ning selle produtseerimise taga on Soome tipp-produtsent Leo Jupiter, kes on koostööd teinud ka näiteks Laura Põldvere, Ariadne ja Daniel Leviga. 

“We Could Have Been Beautiful” kõlab 18. veebruaril toimuvas Eesti Laul 2021 esimeses poolfinaalis kümnenda loona. 


Muusikavideo:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.