AIMAR VENTSEL ESITLEB EESTI RAHVA MUUSEUMIS OMA UUT RAAMATUT PUNGIKULTUURIST

Reedel, 15. jaanuaril esitleb Aimar Ventsel Tartus, Eesti Rahva Muuseumi loengusarja “Maailm ja rahvad” raames oma uut raamatut “Punks and Skins United: Identity, Class and Economy of East German Subculture”. Diskussiooni Aimar Ventseliga juhib Karin Leivategija. Esitluse järgselt jätkub õhtu DJ Ventseli muusikaga ja dokumentaalfilmi “Pets ja Berliin” katkete näitamisega. Õhtu lõpetab Eesti-Soome (Talsinki) punkansambli Huiabella Fantastica kontsert.

Kogu sündmus toimub Jakob Hurda saalis ning on tasuta. Raamatuesitlust kantakse üle ka ERMi YouTube’i ja Facebooki kanalil. Sündmuse külastamine vaid ette registreerinute nimekirja alusel, registreerimine ERMi kodulehel. Kõigil külalistel palutakse kanda maske ning hoida teiste külastajatega distantsi.

Üritusel esineva Huiabella Fantastica lugu “Sõbrad”: 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.