KUULA | ARTIST LUKAMON ÜLLITAS DEBÜÜT-EP NIMEGA “UUS MÄNG”

Foto: Priit Põder

Esmaspäeval, 11. jaanuaril tegi räppar Lukamon oma ametliku debüüdi Eesti muusikaskeenel – ilmus tema viiest loost koosnev EP-formaadis kogumik “Uus mäng”, mis võtab kokku artisti 2020. aasta toodangu ning on nüüd saadaval voogedastusplatvormidel.

“Bänger,” ütleb Lukamon ise plaadi tutvustuseks, “lood räägivad elust endast. Uus aasta on avalöök kursiga eeloleva aasta suunas. Mõtted on uued, pilk on uus. Aasta tuleb loominguliselt juicy. “Papud”, “Peegel”, “Miljon euri” ja “Gucci” on minu 2020. aasta tippteosed, mis on olnud mulle teraapilisteks ja elavdavateks enda loomeprotsessi muusikalise ja visuaalse keele leidmisel. Tunnen, et olen nüüd 111% valmis,” lisab Lukamon.

Plaadi muusikaproduktsiooni taga on rahvusvaheline meeskond – kahe loo eest vastutab Hispaania, Saksamaa ja Ukraina produtsente ühendav tiim Beast Inside Beats, ühe looga on esindatud activebynight Hollandist, Shaz Khan Inglismaalt ja fewtile Saksamaalt.

“Lukamon on minu jaoks väga eriline leid Eesti muusikas,” tutvustab artisti plaadifirma Emerald City esindaja Janno Sooäär aka DJ Quest. “Tegemist on harukordse andega, kellel on selge nägemus oma muusika kõlast, super riimiseadmisoskus ja sõnavara ning noore artisti kohta täiesti hämmastavalt tugev lavatunnetus. Lisaks on tegemist tõelise DIY tüübiga, kes peale muusika tegeleb ise ka kogu visuaalse poolega – plaadikujundustest merch’ini, videotest lavashow-ni. Seda on võib-olla ebaõiglane jaanuaris välja öelda, aga ma usun, et siin on tegemist 2021. aasta oluliseima uue Eesti artistiga”.

Kuula EP-d “Uus mäng” Spotifys:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.