KOOSSEISU MARHEN & KAOS TEINE SINGEL “FEELS” RÄÄGIB KAHETISTEST TUNNETEST MEIE SEES

Laulja ja laulukirjutaja Maria Hiie ning kitarrist ja produtsent Karl Liiv andsid septembri alguses nime MARHEN & KAOS alt välja oma esimese ühise singli “Unwinding”. 2021. aastat alustavad nad aga uue hoo ja uue singliga “Feels”! 

Nagu ka esimene singel “Unwinding”, oli “Feels” algselt lihtne klaveriga, veidi melanhoolne versioon, kuid võrreldes debüütsingliga oli Marial ja Karlil selle looga üsna ruttu selge, millisena nad tahaksid, et see kõlaks. “Esimese singliga võrreldes on “Feels” meie arust natuke energilisem ja dünaamilisem ning rohkem kaasahaaravam,” märgivad nad.

“”Feels” räägib kahetistest tunnetest meie sees. Kui ühel hetkel oleme täiesti kindlad mida me näeme või tunnetame, siis teisel hetkel võib kõik hoopis teistmoodi paista ja meie peas asjad pahupidi keerata. Lõpuks ei pruugigi aru saada kas sellepärast, et me ei julge neid tundeid tunda või oleme me need algusest peale vaid endale oma peas loonud,” kommenteerivad Maria ja Karl ehk MARHEN & KAOS.

Mis on nende edasised plaanid? Ikka uut muusikat välja anda, sest mõtteid ja ideid on palju ning tulevikus plaanib duo teha ka oma esimese muusikavideo.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.