TARTU UNDERGROUND METAL-SKEENE AVALDAS ÜHISALBUMI “TARBATHIAN FORTRESS”

Tartu metal on saanud maha järjekordse ajaloolise sammuga – üheksa black, death ja speed metal bändi ühendasid jõud ning avaldasid koostöös plaadifirmaga Warnhorn Records ühisalbumi “Tarbathian Fortress”. Projektis osalenud bändid – Sküllfükk Satänik Slüts, Ulguränd, Ziegenhorn, Koffin, Igor Mortis, Swarn, Kaev, Langenu ja Form – panustasid igaüks albumisse uue seniavaldamata looga.

“Tarbathian Fortress” on ühtlasi hiljuti Tartus loodud plaadifirma Warhorn Recordsi esimene väljaanne. Firma esindaja ja projekti eestvedaja Kruxatori sõnul oli märgiline alustada oma tegevust just seda laadi kogumikuga: “Meie labeli peamine eesmärk on toetada underground muusikat. Siinses metal-skeenes on ühtehoidev vaim ning bändid teevad tihedat koostööd. Tahtsime näidata, milline potentsiaal leidub selles iseenesest üsna väikeses linnas, ning teeme tööd selle nimel, et Eesti raskemuusika-ringkonnad oleksid maailmas laiemalt tuntud. Kogu albumi valmimisprotsess alates salvestamisest kuni plaaditiraaži tootmiseni toimus Tartus. Söandan öelda, et see album on unikaalne mitte vaid Eestis, vaid tõenäoliselt kogu maailmas”.

Füüsiline plaat tuleb digipack-formaadis välja uue aasta jaanuaris ning seda võib osta Warhorn Recordsi Bandcampi lehelt.

Kogu album on tasuta kuulatav ka YouTube’is:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.