GETO SWEAT AVALDAS LOO MÜÜTILISTEST METSAKROKODILLIDEST

Hiljuti laulu “Mardisandid” muusikavideoga välja tulnud räpitrio Geto Sweat avaldas värske pala müütilistest metsakrokodillidest.

Muusika produtsent ja Geto Sweati liige krustjan märkis, et loo idee sündis ühest vanast Pärnumaa müüdist. “Nägime poistega dokumentaali Häädemeeste müütidest, kus lisaks teistele olenditele räägiti lugusid ka sealkandis toimetavatest metsakrokodillidest ning inspireerusime koheselt. Arvutis ootas kasutamist ka drum & bass-i laadne instrumentaal ning saimegi kohe sõnu kirjutama hakata.”

Räpilugu “Metsakrokodillid” räägib metsas ringi tatsavatest krokodillidest ja nende tegemistest. “Metsakrokodillid on justkui piltlik väljend noorte piduliste kohta. Miks? Seda kuuleb loost,” kommenteeris krustjan. Lisaks peoenergiale on Geto Sweat pikkinud loo sisse ka ridadevahelisi ning suhteliselt otse öeldud kommentaare.

Räpiloo “Metsakrokodillid” autoriks on räpitrio Geto Sweat, kes on avalikult räpiga tegelenud eelmisest suvest saati. Geto Sweati liikmeteks on kolm noort, kelleks on Kristjan Laas (deklar), Siim Prave (Bre) ja Kristjan Taska (krustjan). Kristjan Laas on popkulturist ning Lääne mees Ida-Euroopas. Iga tema sõna taga peitub metafoor, mida ta kavalalt riimidesse paigutab. Siim Prave on keemikuks pürgiv moosekant, kes õpingute kõrvalt sülgab tuliseid riime. Kristjan Taska on noor õppur, kes valmistab kooli kõrvalt enda lõbuks muusikat. Geto Sweat tänab kunstnikku KRÄU loole tehtud kujunduse eest.

“Metsakrokodillid” on kättesaadaval kõikides muusikaplatvormides.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.