CURLY STRINGSI HITTLUGU SAI UUE ROKKVERSIOONI

Foto: Ako Lehemets

Igaühe vana on kellegi uus! Noored mehed bändist MANDOTERROR lähenesid Curly Stringsi loole “Kättemaks” täiesti omamoodi ning lisasid sellele korraliku annuse rokki ja jõudu.

Kuus aastat tagasi välja tulnud “Kättemaks” on Curly Stringsi üks armastatumaid lugusid ning on YouTube’is kogunud üle 2,5 miljoni vaatamise. MANDOTERROR on viieliikmeline rokkbänd, kus lisaks kitarrile ja trummidele kuuleb ka mandoliini. Nüüd võttis ansambel kätte ja andis loole uue energia.

“Eesti keeles on raske sõnu kirjutada. Jaan Tätte on hakkama saanud suurepärase tekstiga ning Eeva Talsi kirjutanud kauni meloodia,” sõnas bändi eestvedaja Kristjan Kuusmik. “See on kindlasti üks Eesti parimaid lugusid ja head asjad lähevad ikka teisele ringile.”

Ansambli MANDOTERROR moodustavad Kristjan Kuusmik (laul, kitarr), Peeter Priks (laul, kitarr), Tanel Sakrits (laul, mandoliin), Aap Odres (bass) ja Veli Rooger (trummid).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.