TERMINAATOR JA SHANON TEATASID OMA KONTSERTTUURIDE TÜHISTAMISEST

Ansamblid SHANON ja Terminaator teatasid sotsiaalmeedias, et seoses COVID-19 viiruse jätkuva levikuga jäävad kahjuks ära nende täna algama pidanud kontserttuurid.

Piletilevi kodulehel on kirjas, et kontsertide piletid ostetakse tagasi, “kui korraldaja on selleks taganud piisavad vahendid. Kui piisavad vahendid on tagatud, muutub Piletilevi lehel ürituse müügistaatus “müük peatatud” “tagasiostuks” ning algab piletiraha tagastamine.

PDF-pileti omanikele kannab Piletilevi raha tagasi automaatselt pileti ostja kontole.

Tavapileti omanikud saavad enda piletid tagastada kõikides Piletilevi müügipunktides, v.a Circle-K teenindusjaamad.”

Nii SHANONi talvekontserdid “Siia ma jään” kui Terminaatori uue albumi “Maailm vs. Lilian” esitlustuur pidid startima täna, 8. detsembril. Termika tuur oleks esialgsete plaanide kohaselt alanud juba 4. detsembril, kuid novembri teises pooles võeti vastu otsus, et Harjumaal kontserdid ei toimu. Nüüd on siis kõik tühistatud. 


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.