LAURIS REINIKS JA LUISA RÕIVAS SALVESTASID DUETI, MIS ILMUB JAANUARIS KOOS VIDEOGA

Kuvatõmmised Lauris Reiniksi sotsiaalmeedia videotest

Läti popstaar Lauris Reiniks, kes on juba kümme aastat kõik oma laulud salvestanud kolmes keeles – läti, leedu ja eesti, andis sotsiaalmeedia vahendusel teada oma järgmise singli pealkirja.

2021. aasta jaanuaris ilmavalgust nägeva armastuslaulu eestikeelne versioon kannab nime “Sinuga” ning selles teeb kaasa ka eestlanna Luisa Rõivas, kellega Lauris on aastate jooksul mitu lugu salvestanud. 

Vihje uue singli kohta andis Luisa juba 26. novembril, kirjutades oma Instagrami lehel järgmist: “Külastasin täna kolm tundi meie naaberriiki Lätit. Kõik need tunnid veetsime Lauris Reiniksiga stuudios uut laulu lindistades. Viisi kirjutas Lauris ja sõnad sel korral mina. Nüüd on mida oodata!”

Teisipäeval, 8. detsembril kribas Lauris sotsiaalmeedias: “Eile oli selle pöörase 2020. aasta üks ilusamaid päevi. Me lõime Balti riikide jaoks midagi tõeliselt ilusat. Nii palju nalja ja ilu ümberringi. Loodetavasti see laul ja video ning selle lugu inspireerivad teid, teevad teid õnnelikumaks ja tulevase aasta suhtes lootustandvamaks. Olen nii uhke kogu oma meeskonna üle. Saime suurepäraselt hakkama! Nüüd tuleb lihtsalt oodata tulemust. Varsti – jaanuaris.”

Väikest klippi loo kolmest versioonist näeb ja kuuleb siit.

Vaata Laurise ja Luisa 2011. aasta muusikavideot “Linnamuinasjutt”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.