1980NDAD TULEVAD TAGASI! MARIA GERTSJAK AVALDAS UUE EESTIKEELSE RETROSTIILIS LOO KOOS MUUSIKAVIDEOGA

Maria Gertsjak avaldas esmaspäeval, 7. detsembril uue eestikeelse loo “Kas tuled minuga?”, mis viib ajas tagasi peaaegu nelikümmend aastat.

Loo produktsioonis on hulgaliselt kasutatud 1980ndate muusika elemente, mis on oskuslikult põimitud kaasaegse elektroonilise popmuusikaga. Loo meeleolu on positiivne, rütm kaasahaarav ja energiline. Laulu tekst räägib algavast paarisuhtest, kus esitatakse teineteisele küsimus – “Kas võtad mind sellisena nagu olen, heade ja halbade pooltega?”

Lugu on välja antud koos muusikavideoga, mida võib näha siit:


Maria Gertsjak on varasemalt välja andnud mitmeid eesti- ja ingliskeelseid laule. 2017. aasta sügisel ilmus tema debüütalbum “Hetk, kus olin”. Nüüd keskendub lauljanna taas eestikeelse muusika loomise peale ning juba peatselt võib oodata tema järgmist singlit.

Laulu on produtseerinud Kristian Molina ja muusikavideo autor on Mikko Kananoja (artistinimega Michael Bleu), kitarril Jani Paulamäki.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.