ANDRES ROOTS & RED MOUTH AVALDASID UUE LOO

Kujundus: Siret Roots

USA laulja Eric “Red Mouth” Gebhardt ja Tartu kitarrist Andres Roots avaldasid reedel teise kahest oktoobris salvestatud loost, millega nad tähistavad kümne aasta möödumist oma esimesest ühissinglist. Nagu novembris ilmunud “Right Across the Hilli” puhul, on ka uue loo “In the Dark” kitarripartii salvestatud Tartus ja vokaal Muscle Shoalsis Alabamas.

Rootsi ja Red Mouthi esimene ühissingel “Redecoration Day” ilmus 2010. aastal enne Red Mouthi esimest Euroopa-tuuri ning tõusis ETV videotabeli “Eesti Top 7” tippu, püsides esikolmikus üle kolme kuu. “Redecoration Day” ilmus ka Rootsi 2010. aasta albumil “Roundabout”, mis sisaldas veel nelja tuuri käigus salvestatud koostööpala, ning leidub samuti 2016. aasta kogumikul “Roots Music”, mis jõudis R2 Eesti albumitabeli esikohale ning pälvis Kuldse Plaadi auhinna.

“In the Darki” vokaali salvestasid Muscle Shoalsi Mystery Sound Studios Alexander Bowling ja Luke Wright, kitarri võttis Tartus üles Jaan Tamm ja miksis ja masterdas Valges Toas Asko-Romé Altsoo. Kaanekujunduse tegi Tartu kunstnik Siret Roots.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.