REGINA AVALDAS VIDEOSINGLI “TAHAN OLLA ARMASTUS”

Noor artist Regina tuli välja uue looga “Tahan olla armastus”, mis on väga tänapäevases võtmes ning erineb märkimisväärselt lauljatari eelnevast loomingust.

Lugu räägib suurest kiindumusest kellegi vastu, soovides “olla tema kodu, olla tema hääl, olla tema lootus ja kaitsta maailma eest”, kuid kui see soov ei ole vastastikune, igatseb ta olla ka “armastus mõlema eest”.

Sisu poolest sobib laul ideaalselt rahulikku jõulueelsesse aega, mil on eriti suur igatsus hoida, kaitsta ja olla lähedal oma kallitele.

Regina Tambek on noor iseseisev laulja ja laulukirjutaja. “Minu suurim unistus on olnud tegeleda muusikaga täisajaga, olla elukutseline laulja,” selgitab ta. “Muusika on alati olnud minu suurim kirg, minu suurim unistus ja ma olen ülimalt tänulik, et mul on võimalus jagada “killukesi endast”, oma lugusid eesti inimestega.”

Muusik kirjutab ja produtseerib kõik oma lood ise. “Aeg-ajalt tunnen endal suurt koormat täita nii palju rolle korraga, olla laulukirjutaja, laulja, produtsent, manager jpm, kuid sageli tunnen siiski, et mulle kui loomingulisele ja vaheldust armastavale neiule, selline elustiil sobibki,” naerab ta.

Regina on ka osalenud saates “Eesti otsib superstaari 2018” ning pääsenud edasi eelvoorust, andnud läbi aastate kümneid kontserte, mitmeid intervjuusid raadiotele, osalenud mitmel korral ETV saates “Terevisioon”, TV7 muusikasaates “Muusikapaus” jm.

Lisaks lugude kirjutamisele ja salvestamisele tegeleb ta aktiivselt Instagramis, kus on võimalik tema igapäevaseid tegemisi lähemalt jälgida.

Uudisena on peagi tulemas ka Regina esimene jõululugu ning lähikuude jooksul ka muud sorti värsket eestikeelset muusikat.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.