REGINA AVALDAS VIDEOSINGLI “TAHAN OLLA ARMASTUS”

Noor artist Regina tuli vĂ€lja uue looga “Tahan olla armastus”, mis on vĂ€ga tĂ€napĂ€evases vĂ”tmes ning erineb mĂ€rkimisvÀÀrselt lauljatari eelnevast loomingust.

Lugu rÀÀgib suurest kiindumusest kellegi vastu, soovides “olla tema kodu, olla tema hÀÀl, olla tema lootus ja kaitsta maailma eest”, kuid kui see soov ei ole vastastikune, igatseb ta olla ka “armastus mĂ”lema eest”.

Sisu poolest sobib laul ideaalselt rahulikku jÔulueelsesse aega, mil on eriti suur igatsus hoida, kaitsta ja olla lÀhedal oma kallitele.

Regina Tambek on noor iseseisev laulja ja laulukirjutaja. “Minu suurim unistus on olnud tegeleda muusikaga tĂ€isajaga, olla elukutseline laulja,” selgitab ta. “Muusika on alati olnud minu suurim kirg, minu suurim unistus ja ma olen ĂŒlimalt tĂ€nulik, et mul on vĂ”imalus jagada “killukesi endast”, oma lugusid eesti inimestega.”

Muusik kirjutab ja produtseerib kĂ”ik oma lood ise. “Aeg-ajalt tunnen endal suurt koormat tĂ€ita nii palju rolle korraga, olla laulukirjutaja, laulja, produtsent, manager jpm, kuid sageli tunnen siiski, et mulle kui loomingulisele ja vaheldust armastavale neiule, selline elustiil sobibki,” naerab ta.

Regina on ka osalenud saates “Eesti otsib superstaari 2018” ning pÀÀsenud edasi eelvoorust, andnud lĂ€bi aastate kĂŒmneid kontserte, mitmeid intervjuusid raadiotele, osalenud mitmel korral ETV saates “Terevisioon”, TV7 muusikasaates “Muusikapaus” jm.

Lisaks lugude kirjutamisele ja salvestamisele tegeleb ta aktiivselt Instagramis, kus on vÔimalik tema igapÀevaseid tegemisi lÀhemalt jÀlgida.

Uudisena on peagi tulemas ka Regina esimene jÔululugu ning lÀhikuude jooksul ka muud sorti vÀrsket eestikeelset muusikat.

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.