SAARA PIUS JA RENĀRS KAUPERS AVALDASID JÕULUDUETI “JÕULUSOOV”

Kuvatõmmis videost

Näitleja Saara Pius ning Läti helilooja ja laulja Renārs Kaupers avaldasid jõuludueti “Jõulusoov”, mis on ka režissöör Jaak Kilmi kogupere seiklusfilmi “Jõulud džunglis” tunnuslaul.

Filmi meeleoluka tunnusloo “Jõulusoov” meloodia ja lätikeelsete originaalsõnade autor on Renars Kaupers. Eesti keelde tõlkis ja kohandas sõnad Leelo Tungal ning ingliskeelsete sõnade autor on Fred Krieger.

Piusi arvates on harjumuspäraste jõululaulude kõrvale uued lood väga teretulnud. “Ma armastan traditsioonilist jõulumuusikat, aga olen seda meelt, et uusi lugusid on samuti juurde vaja. “Jõulusoov” on väga meeldejääva meloodiaga ja mul on tunne, et see võib meie jõulumuusika playlist’idesse jääda ka järgnevateks aastateks,” sõnas Pius.

Film “Jõulud džunglis” linastub kinodes üle Eesti alates 2. detsembrist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.