JAAN-EERIK AARDAM AVALDAS DEBÜÜTSINGLI “NEVER HERE ALONE”

Foto: Alina Birjuk

Saaremaa juurtega laulja ja kitarrist Jaan-Eerik Aardam avaldas reedel, 27. novembril oma esimese singli “Never Here Alone”.

Laul “Never Here Alone” on kirjutatud Jaan-Eeriku enda poolt ajal, mil ta elas Hollandis. Lugu räägib kodu ja sõprade igatsemisest. “Isiklikus plaanis tähendab see lugu mulle väga palju, sest läbi selle loo leidsin ma iseennast nii inimese kui ka laulukirjutajana,” sõnab noor muusik oma debüütloo kohta.

Jaan-Eerik näeb oma muusikas sarnasusi Coldplay, John Mayeri ja Norah Jonesiga, Eestist aga Levski ja Vaiko Eplikuga. Ta püüab puudutada inimesi isiklikust elust kõnelevate vahetute tekstidega. Jaan-Eerik on lõpetanud Viljandi kultuuriakadeemia rütmimuusika eriala ning on kitarrist koosseisudes NOËP ja Nagy Bögö.

“Never Here Alone” trummid on sisse mänginud Henri Erik Tammai, teised pillid Jaan-Eerik Aardam ise, kes on loo ka produtseerinud. Miksis ja masterdas José Diogo Neves.


Lugu Spotifys, SoundCloudis, Bandcampis

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.