ALLAN KASUKI UUS LAUL “RONI” RÄÄGIB KALJURONIMISEST

Foto: Kristin Juurmaa

Allani Kasuki kirjutatud laulud on viiel korral osalenud varasemates Eesti Laulu saadetes. Äsja avaldatud lugu on aga sooloprojekt.

Allan tahaks tihti hommikuse äratuskella edasi lükata, vahel on tal vaja hoogu võtta, et trenni minna ja mõnikord tundub talle üks ta hobidest (boulderdamine ja kaljuronimine) liiga hirmus. Mis iganes väljakutseid elu ei paku, lõpuks on ikkagi hea tunne, kui oled ennast ületanud.

Sellest heast tundest räägibki Allan Kasuki uus laul “Roni”. Lisaks uuele loole on sündimas midagi uut ka Tartus. Nimelt avatakse 2021. aasta jaanuaris Eesti suurim siseronimiskeskus – Tartu Ronimisministeerium, mis kogub praegu ühisrahastusplatvormi Hooandja kaudu toetust ronimiskeskuse suurima kuluartikli, ronimisnukkide jaoks. Täpsemat infot saab lugeda siit!

Kuula Allani uut laulu:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.