AIGAR VALS LASI VÄLJA GLAMUURSE MUUSIKAVIDEO “HIGH PROM”

Muusik Aigar Vals avaldas muusikavideo “High Prom”, mis on inspireeritud nostalgilise 1970ndate USA glamuursest ja säravast kooli lõpuballi traditsioonist ning kolledžimuusikalidest. Ühtlasi on tegemist Valsi esimese valsitaktis palaga.

Muusikavideo filmiti mobiiltelefoniga ühe-võtte-videona ning lugu pärineb Valsi värskelt albumilt “Imperaator”. Video režissööri, produtsendi, näitleja ja järeltöötleja rollis on Aigar Vals. Operaator ja kunstnik on Roland Seer (Tartu Multifilm), kes on tuntud animafilmide valmistajana.

Võttepaigaks on Valsi maakodu Kullaaugu talu, kust kanti veebi vahendusel üle ka tema albumi “Imperaator” esitlust.

“High Prom” salvestus, sõnad ja viis Aigar Vals; mix ja master Martin Kikas (Ö Stuudio).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.