OLE ESIMESTE SEAS! ALGAS NUBLU DEBÜÜTALBUMI “CAFÉ KOSMOS” EELMÜÜK

Alates tänasest, 24. novembrist on võimalik eelsoetada nublu kauaoodatud debüütalbumit “Café Kosmos”, mis ilmub 14. detsembril. Eksklusiivne eelmüük toimub Apollo veebipoes ning esimesed tellijad saavad endale lisaks muusiku autogrammiga plakati.

“Café Kosmos” koondab rohkesti seniavaldamata materjali ning valiku nublu varemilmunud singlitest. Albumi inspiratsioon pärineb elust enesest. “Panin sellesse kulbiga minevikku, teelusikaga olevikku ja näpuotsaga tulevikku. Mõtteid ja tujusid on seinast seina. Samuti mõned külalised.”

Räppari debüütalbumil teevad kaasa gameboy tetris, Mikael Gabriel, Raul Ojamaa ja Buck Fuddi ning oodata on ka üllatusi. “Salvestusprotsess oli lõpus kõigile päris kurnav, aga Ago, Gevin ja Vallo (produtsendid Ago Teppand, Gevin Niglas, Vallo Kikas – toim.) panid nii šefilt, et saime kõik õigeks ajaks valmis,” vaatab nublu tagasi intensiivsele salvestusperioodile.

Kas albumi pealkiri sai inspiratsiooni Universumist, mida nublu hiljuti ühes Mikael Gabrieliga päästma asus või vastupidi? “Café Kosmos on üks koht, kus enamik albumist kirjutatud on,” jätab muusik vastuse õhku ja lubab seda kuulajal endal otsustada.

nublu debüütalbumit “Café Kosmos” on võimalik eelsoetada Apollo e-poest. Esimestele vinüül- ja CD-plaatide eeltellijatele kingib nublu ka autogrammiga plakati. Albumi kujunduse lõi andekas eesti digitaalkunstnik Estookin.

Albumi “Café Kosmos” lugude nimekiri: 

1. “Droonid 2020“
2. “Paraadna” (feat. gameboy tetris x Raul Ojamaa)
3. “Laiaks lüüa”
4. “1-2″
5. “Interlude – Starlife (paha tuju luuletus)“
6. “Vaikus on valus“
7. “Universum” (nublu x Mikael Gabriel)
8. “Tamburiin” (feat. gameboy tetris x Buck Fuddi)
9. “Linnud”
10. “Näost näkku”
11. “Croissantid”
12. “Las Venturas”
13. “Sa vist tajud”
14. “Chiri Biri Binn”
15. “Für Oksana” (feat. gameboy tetris) – leidub ainult CD-plaadil

Muide, räppar reket mainis täna hommikul Raadio 2-le antud intervjuus, et projekt nimega pitsa lõpetas paar päeva tagasi debüütalbumi salvestamise ja see näeb ilmavalgust jaanuari teisel nädalal. Küsimusele, kas nublu helikandja ilmumine lõi pitsa albumi ilmumise plaanid sassi, vastas reket: “Mingisugune sekkumine seal kindlasti on. Ei ole lihtsalt mõtet kuhjata asju ja meelega tahaplaanile ilmselt jääda või siis neid reliise segada samal päeval. Mingi tõde seal ikkagi on, jah.”      

Kuula nublu aktuaalset singlit “Universum”, mis on hetkel Soome ametlikus singlitabelis kõrgel neljandal kohal ja milles teeb kaasa ka põhjanaabrite artist Mikael Gabriel: 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.