KUULA JA VAATA | ANSAMBEL PS TROIKA VÕTTIS ETTE ONU BELLA OMAAEGSE HITTLOO “SEKSIKAS POISS”

PS Troika

Eestikeelset tantsumuusikat positiivses võtmes esitav ansambel PS Troika on saanud valmis animeeritud video oma oktoobri alguses valminud Onu Bella/Madonna (või vastupidi) kaverile “Seksikas poiss”.

“Peab ülema, et kuigi pealkirjas on “poiss”, on loos juttu hoopiski ihaldusväärsetest tüdrukutest. Kuna aga seksiteemadel ja variatsioonidel on viimasel ajal olnud meedias palju juttu, siis tundus ka teema ajakohane,” kommenteeris PS Troika ninamees Allan Sarri MuusikaPlaneedile.

Animatsiooniga on Allan Sarri tegelenud alates 2011. aastast, kui muusikavideos “Barbra Streisand” oli vaja ekraanile tekitada loo nimitegelane. Esimene 3D video “Tantsi kudurot” valmis mais 2013. “Praegusel ajal, kus eelarve on kitsas ja inimestest tuleb eemal hoida, on arvutis animatsiooni valmistamine hea valik, eriti kui on võimalik seda ise teha. Pealegi saab ekraanile tuua tegelasi ja situatsioone, mis muidu võimatud,” mainis Sarri.

Allan Sarri teeb ka kogu stuudiotöö, on ansambli pressiesindaja ning mänedžer. Lisaks on valdav enamus laulude tekste just tema sulest. Kuigi PS Troika repertuaaris on palju värskete lääne tantsuhittide kavereid, siis vene muusikat kollektiiv praktiliselt ei mängi, on vaid mõned lood varasemast ajast, näiteks “Kui meri oleks õlu” (2002).

PS Troika on alati astunud ja astub ka nüüd ajaga ühte jalga nii tormide, tungide kui epideemiate ajal. Aeg on teinud oma töö ja algkoosseisust on jäänud ansambli tuumikuks vaid Allan Sarri. Praegusesse koosseisu kuuluvad: Allan Sarri – laul, kitarr ja klahvpillid, ansambli juht; Terje Sarri – klahvpillid ja laul; Peeter Karo – trummid.

Ansambel PS Troika on elav ja arenev, nagu nimigi ütleb – kolmeliikmeline kollektiiv, mis plaanib ellu jääda ka keerulistes oludes. Tänu pikale ajaloole on ansamblil võimalik vaadata ajas nii edasi kui tagasi. 

“Ka Onu Bella looming oli kahtlemata ajast 25+5 aastat ees ning alles nüüd tundub täiesti ajakohane ja kuulaja kõrvadele sobiv,” kommenteeris Allan Sarri. Ansambel PS Troika on tegutsenud 33 aastat (alates 1987. a. hitist “Põdrakasvataja”) ja seega Onu Bella kaasaegne, Allan Sarri on eelnimetatuga olnud ka isiklikult tuttav nii enne kui peale Onu Bella tähe tõusmist Eesti poptaevasse. “Otsustasime tuua Onu Bella revolutsioonilise lüürika kaasaegse kuulajani ajakohases pakendis ning Madonna “Material Girl” originaalmeloodiaga. Ilusat kuulamist! Ja soovime kõigile tervist ning pikka pidu! Ehk näeme. 🙂”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.