📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10 | KAS VÕIM ON VAHETUNUD VÕI PÜSIVAD TABELI TIPUS IKKA SAMAD TEGIJAD? 🤔

Kalender näitab 2020. aasta 48. nädalat, mil tähistatakse kadripäeva, kodanikupäeva ja ka esimest adventi. Lähipäevil on sünnipäevad näiteks sellistel tuntud muusikutel nagu Karl Madis, Viljo Tamm, Ott Evestus, Sven Grünberg, Antti Kammiste, Kalle Randalu, Rasmus Rändvee ja Hanna Martinson, sünniaastapäevad Kalmer Tennosaarel ja Gunnar Grapsil. Kes aga saavad tähistada MuusikaPlaneedi TOP 10-ne võitu? Õige vastus on:  Ragnar Huoponen & Kerli Tirka. 🎉

Kerli T. ja Ragnari esitatud “Paremat ei olla saa” kogus oma kolmandal tabelinädalal 23,58% häältest ja see tähendab taaskord säravat kuldmedalit. Loo puhul on tegu kaveriga Tina Turneri 1991. aastal välja tulnud megahitist “(Simply) the Best”, millele kirjutas hiljuti eestikeelsed sõnad Aapo Ilves. Muide, kui me loetlesime ennist üles mõned selle nädala sünnipäevalised, siis sünnipäev on tulekul ka Tina Turneril – lauljatar saab neljapäeval 81-aastaseks. 

Rokibändi Sorus singel “Ma ei tea millal ma suren” pole siin tabelis nädalaga oma kohta muutnud, asudes endiselt teisel platsil. Neli aastat tagasi asutatud kollektiivi moodustavad praegu Sulev Saluneem (vokaal/kitarr), Nele Husu (vokaal), Kalle Allik (trummid), Jaak Pikk (bass) ning Raido Räim (kitarr). Värske loo kohta ütlevad nad, et meil kõigil on vahel tunne, et me oleme üksi terve maailma vastu ja pole kedagi, kelle poole pöörduda. Kõik reedavad kõiki ja sa näed, et mitte kedagi pole võimalik usaldada, aga samas püsib lootus, et sa pole ainuke.

Kolmanda ja neljanda positsiooni omanikuks on popdiiva Anne Veski, kelle “Hea tuju laul” sai eelmisel nädalal ETV saate “Ringvaade” hea tuju laulu konkursil esimese koha. Meie tabelis paikneb tema värskeim singel “Kui mind armastad…” uuena kolmandal ja juunis avaldatud pala “Nüüd” neljandal real. 

Viiendana pääseb edasi kodumaise räppari nublu ja soome artisti Mikael Gabrieli ühine hitt “Universum”. Küllap olete näinud loo ägedat muusikavideot ja kuulnud selle tegudest erinevates edetabelites, kuid kas teadsite, et lugu on juba teist nädalat järjest Soome ametlikus singlitabelis kõrgel neljandal kohal? Õige pea peaks nublul ilmuma ka kauaoodatud debüütalbum “Cafe Kosmos”, kuulu järgi detsembri keskel.


MuusikaPlaneedi TOP 10 #278 (23. november):

1 (1) [3] Kerli T. & Ragnar “Paremat ei olla saa” (23.58%)
2 (2) [2] Sorus “Ma ei tea millal ma suren” (19.43%)
3 UUS [1] Anne Veski “Kui mind armastad…” (14.85%)
4 (3) [21] Anne Veski “Nüüd” (12.23%)
5 (4) [2] nublu x Mikael Gabriel “Universum” (9.61%)

6 UUS [1] No More Fridays “No Midnight Blues” (6.77%)
7 UUS [1] Laura-Ly “Another Day” (5.46%)
8 (5) [5] Merit Männiste “Õhulossimees” (4.59%)
9-10 UUS [1] Metsakutsu feat. Genka “Hammustatud sõõrik” (1.75%)
= UUS [1] LeHANNA “Külmavärinad” (1.75%)

Hääli: 458 (aitäh!)

Nagu reeglid ette näevad, pääsevad edasi vaid esiviisikusse hääletatud laulud. Neid asuvad nüüd ründama viis uustulnukat:

Planeet & Mait Malmsten “Kaaluta olek”
STEFAN “Let Me Know”
Terminaator “Põhjani”
Toomas Uibo “Ei mullast”
villemdrillem & gameboy tetris “soolane värska”

Värske gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja läheb lukku pühapäeval, 29. novembril kell 23.59. Tuld! 🔥

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.