📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10 | KAS VÕIM ON VAHETUNUD VÕI PÜSIVAD TABELI TIPUS IKKA SAMAD TEGIJAD? đŸ€”

Kalender nĂ€itab 2020. aasta 48. nĂ€dalat, mil tĂ€histatakse kadripĂ€eva, kodanikupĂ€eva ja ka esimest adventi. LĂ€hipĂ€evil on sĂŒnnipĂ€evad nĂ€iteks sellistel tuntud muusikutel nagu Karl Madis, Viljo Tamm, Ott Evestus, Sven GrĂŒnberg, Antti Kammiste, Kalle Randalu, Rasmus RĂ€ndvee ja Hanna Martinson, sĂŒnniaastapĂ€evad Kalmer Tennosaarel ja Gunnar Grapsil. Kes aga saavad tĂ€histada MuusikaPlaneedi TOP 10-ne vĂ”itu? Õige vastus on:  Ragnar Huoponen & Kerli Tirka. 🎉

Kerli T. ja Ragnari esitatud “Paremat ei olla saa” kogus oma kolmandal tabelinĂ€dalal 23,58% hÀÀltest ja see tĂ€hendab taaskord sĂ€ravat kuldmedalit. Loo puhul on tegu kaveriga Tina Turneri 1991. aastal vĂ€lja tulnud megahitist “(Simply) the Best”, millele kirjutas hiljuti eestikeelsed sĂ”nad Aapo Ilves. Muide, kui me loetlesime ennist ĂŒles mĂ”ned selle nĂ€dala sĂŒnnipĂ€evalised, siis sĂŒnnipĂ€ev on tulekul ka Tina Turneril – lauljatar saab neljapĂ€eval 81-aastaseks. 

RokibĂ€ndi Sorus singel “Ma ei tea millal ma suren” pole siin tabelis nĂ€dalaga oma kohta muutnud, asudes endiselt teisel platsil. Neli aastat tagasi asutatud kollektiivi moodustavad praegu Sulev Saluneem (vokaal/kitarr), Nele Husu (vokaal), Kalle Allik (trummid), Jaak Pikk (bass) ning Raido RĂ€im (kitarr). VĂ€rske loo kohta ĂŒtlevad nad, et meil kĂ”igil on vahel tunne, et me oleme ĂŒksi terve maailma vastu ja pole kedagi, kelle poole pöörduda. KĂ”ik reedavad kĂ”iki ja sa nĂ€ed, et mitte kedagi pole vĂ”imalik usaldada, aga samas pĂŒsib lootus, et sa pole ainuke.

Kolmanda ja neljanda positsiooni omanikuks on popdiiva Anne Veski, kelle “Hea tuju laul” sai eelmisel nĂ€dalal ETV saate “Ringvaade” hea tuju laulu konkursil esimese koha. Meie tabelis paikneb tema vĂ€rskeim singel “Kui mind armastad…” uuena kolmandal ja juunis avaldatud pala “NĂŒĂŒd” neljandal real. 

Viiendana pÀÀseb edasi kodumaise rĂ€ppari nublu ja soome artisti Mikael Gabrieli ĂŒhine hitt “Universum”. KĂŒllap olete nĂ€inud loo Ă€gedat muusikavideot ja kuulnud selle tegudest erinevates edetabelites, kuid kas teadsite, et lugu on juba teist nĂ€dalat jĂ€rjest Soome ametlikus singlitabelis kĂ”rgel neljandal kohal? Õige pea peaks nublul ilmuma ka kauaoodatud debĂŒĂŒtalbum “Cafe Kosmos”, kuulu jĂ€rgi detsembri keskel.


MuusikaPlaneedi TOP 10 #278 (23. november):

1 (1) [3] Kerli T. & Ragnar “Paremat ei olla saa” (23.58%)
2 (2) [2] Sorus “Ma ei tea millal ma suren” (19.43%)
3 UUS [1] Anne Veski “Kui mind armastad…” (14.85%)
4 (3) [21] Anne Veski “NĂŒĂŒd” (12.23%)
5 (4) [2] nublu x Mikael Gabriel “Universum” (9.61%)

6 UUS [1] No More Fridays “No Midnight Blues” (6.77%)
7 UUS [1] Laura-Ly “Another Day” (5.46%)
8 (5) [5] Merit MĂ€nniste “Õhulossimees” (4.59%)
9-10 UUS [1] Metsakutsu feat. Genka “Hammustatud sÔÔrik” (1.75%)
= UUS [1] LeHANNA “KĂŒlmavĂ€rinad” (1.75%)

HÀÀli: 458 (aitÀh!)

Nagu reeglid ette nĂ€evad, pÀÀsevad edasi vaid esiviisikusse hÀÀletatud laulud. Neid asuvad nĂŒĂŒd rĂŒndama viis uustulnukat:

∙ Planeet & Mait Malmsten “Kaaluta olek”
∙ STEFAN “Let Me Know”
∙ Terminaator “PĂ”hjani”
∙ Toomas Uibo “Ei mullast”
∙ villemdrillem & gameboy tetris “soolane vĂ€rska”

VĂ€rske gallup ootab hÀÀli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja lĂ€heb lukku pĂŒhapĂ€eval, 29. novembril kell 23.59. Tuld! đŸ”„

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.