KUULA | TOOMAS UIBO TULI URMAS ALENDERI SÜNNIAASTAPÄEVAL VÄLJA OMAPOOLSE VERSIOONIGA RUJA LOOST “EI MULLAST”

Kuvatõmmis videost “Ei mullast”

Kevadel TV3 saates “Maskis laulja” osalenud kunagine lauljast lapsstaar, praegune lennundusekspert Toomas Uibo laadis YouTube’i üles oma versiooni ansambli Ruja loost “Ei mullast”, mille ta pühendab Urmas Alenderile, kes oleks täna, 22. novembril tähistanud 67. sünnipäeva. 

Toomas Uibo kirjutab Facebookis laulu kommentaariks järgmist: “Täna on Urmas Alenderi sünniaastapäev. Kohtusin temaga 1982. aastal Kärdlas, holalaulude konkursil, kus ta oli üks žüriiliikmetest. Temaga kaasas oli ka toona 3-aastane Yoko, kelle jaoks on see reis Hiiumaale üks esimesi mälestusi üldse lapsepõlvest. Mõned päevad tagasi avaldas ta raamatu ”ALENDER”, mida olen mitu õhtut suure huviga lugenud ja mille detailiderohkus annab väga täpse ülevaate nii Ruja tegemistest, kui ka ajast milles UA ja paljud meist elasid. Soovitan soojalt see endale muretseda. Vt lähemalt: Urmas Alender.

Aga 1982. aastal Kärdla Rannapaargus võttis Urmas ka ise kitarri kätte ja esines rohkem kui tuhandepealisele publikule mõne looga. Ühe neist pühendas ta mulle. Hea Urmas, nüüd on minu kord.

Tahan südamest tänada häid sõpru, kes selle looga ja minuga vaeva nägid: produtsent Maiken, kes ei tee mingeid kompromisse ja otsib alati maksimumi, imelised muusikud Rain Rämmal (klahvpill), Kaarel Liiv (bass), Pent Järve (soolokitarr), Hans Kurvits (trummid), Otto-Karl Vendt, kes kõik selle kokku kõlama paneb ja multiinstrumentalist Rauno Pella, kes samuti oma nõu ja jõuga loole kaasa aitas. Samuti tahan tänada Georgi video ja montaaži eest ning Kadri Napritsoni suure abi eest asjade korraldamisel. Ja muidugi ka loo autorit, Margus Kappelit, kes andis mulle oma õnnistuse kaasa.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.