VICTOR CRONE ÜLLITAS JÕULUSINGLI, MILLE VIISI TEAME KARL-ERIK TAUKARI HITIST “NEED READ”

Rootsi muusik Victor Crone tuli ööl vastu reedet välja looga “These Days (Longing for Christmas)”, mille viis on eestlastele vägagi tuttav.

Laulu “These Days” demoversioon ilmus veebruari lõpus Crone seitsmeloolisel lühialbumil “Troubled Waters” ja nüüd on see jõulukuube pandud. Eestlastele on laulu viis tuttav Karl-Erik Taukari 2018. aasta lõpus ilmunud singlist “Need read” ja tegelikult pole üllatav, et Victor seda esitab, sest ta on laulu meloodia üheks autoriks. Crone on öelnud, et enne kui Taukar loo kuulsaks laulis, oligi selle tööversiooni pealkiri “These Days”, ent hiljem sündis sellest eestikeelne “Need read”.

Muide, juba detsembri teises pooles läheb Victor Crone koos Tallinna Poistekoori poiste, Stig Rästa ja Lydia Rahulaga üle-eestilisele jõulutuurile “Heliseb väljadel”. Lavale on kaasatud ka Siim Usin basskitarril / kontrabassil ning Tomi Rahula klahvpillidel. Loodame, et see saab toimuda! Täpsem info ja piletid Piletilevist.

Kuula uut singlit YouTube’ist või Spotifyst:


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.