OHHOO! THARAPHITA AVALDAS 2001. AASTAL FILMITUD MUUSIKAVIDEO LOOLE “RAUAD ON TULES”

Hiljuti 25. sünnipäeva tähistanud pagan metal bänd Tharaphita tegi lõpuks valmis 19 aastat tagasi pooleli jäänud video.

Filmitud kaadrid viivad meid tagasi aastasse 2001, kui bänd andis välja oma teise albumi “Tumedate tunnete kütkeis”. Sama aasta sügisel alustati muusikavideo tegemist plaadi viimasele loole “Rauad on tules”. Kaadrid filmiti Padise kloostris, Rakvere linnuses, Rakvere tammikus ja Tallinnas Wismari tänaval asunud sepikojas. Erinevatel põhjustel jäi asi soiku ja videokassetid filmitud materjaliga riiulile tolmu koguma. Nüüd, 19 aastat hiljem otsustati siiski pooleliolev töö lõpule viia. Video võttis üles Martin Põdra, kokku lõikas Kaido Tiits.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.