MAUNO MEESIT AVALIKUSTAS KUULAJATE FILMITUD KONTSERTVIDEO

Helilooja ja kitarrist Mauno Meesit avaldas kontsertvideo, mis on kokku pandud Tallinna kontserdil publiku poolt filmitud telefonivideotest.

“Kui nägime pärast kontserti kõiki neid kuulajate poolt jagatud videosid, tekkis idee, et võiksime sellest erilisest õhtust kokku panna video, mis näitab meie kontserti läbi publiku silmade. Kutsusime kuulajaid meiega oma videosid jagama ja nii saigi sellest üks ühine jäädvustus,” ütleb Meesit.

Kino Sõpruses toimunud kontserdil astusid koos Mauno Meesitiga lavale Tiit Kikas, Jaagup Tormis ja Karin Rask. Kinoekraanile tegi visuaale Alyona Movko-Mägi. Esitusele tuli muusika Meesiti albumitelt, telesarjast “Varjudemaa” ja kuulda sai ka loomingut järgmisel aastal ilmuvalt uuelt plaadilt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.